O nama

logo-pinokioPOVIJEST

Dječji vrtić “Pinokio” osnovala je Vesna Ušić, započeo je radom s 14.2.1991. godine u prostorima Osnovne škole Šijana iz Pule u PO Loborika. U jesen iste godine selimo se na današnju adresu gdje smo u dijelu obiteljske kuće, prilagodili prostor za dječji vrtić.

 

LOKACIJA

Loborika je malo ruralno mjesto u Općini Marčana u predgrađu Pule, koje se neprestano širi i ima više od osamdesetero djece predškolskog uzrasta.

U naš vrtić osim djece s područja Općine Marčana upisuju se i djeca iz Općine Ližnjan.

Dječji smijeh, mašta, igra i istovremeno učenje osnovnih vještina, odgoj uz tete u vrtiću kao i sklapanje novih poznanstava i prijateljstva, pa i prvih ljubavi ono je što želimo da djeca pamte u svom lijepom sjećanju iz predškolske dobi.

Ponosni smo na svoj dosadašnji rad, pokazali smo se kao ozbiljni partner roditeljima djece koji su našu Ustanovu izabrali za odgoj, njegu i skrb njihovih najmilijih.

Svakodnevno se trudimo opravdati njihovo povjerenje.

To nam daje motiv za daljnje napredovanje i još veće izazove.

Zahvaljujemo svima koji su izabrali Dječji vrtić Pinokio i ukazali nam povjerenje i pozivamo sve koji žele naš vrtić izabrati za svoje dijete da nam se jave putem telefona ili e-pošte na stranici “Kontakt”.

Primamo djecu od jedne godine života pa do polaska u školu. Sve dokumente o upisu i programu možete pronaći na našim stranicama.

Omogućit ćemo vašem djetetu sretno i zadovoljno djetinjstvo.

Dobrodošli u naš mali svijet mašte i veselja!